Paikallinen sopimus, idän psykiatria- ja päihdekeskuksen lääkäreiden palkkaus, Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus, Sosiaali- ja terveystoimiala

For decisions released prior to 2019 a related decision heading is displayed for cases.
HEL 2018-010444
More recent handlings
§ 33

Paikallinen sopimus, idän psykiatria- ja päihdekeskuksen lääkäreiden palkkaus, Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus, Sosiaali- ja terveystoimiala

Henkilöstöjohtaja

Päätös

Henkilöstöjohtaja päätti hyväksyä liitteen 1 mukaisen paikallisen sopimuksen koskien Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan idän psykiatria- ja päihdekeskuksen lääkäreiden palkkausta laajennettujen aukioloaikojen puitteissa Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Päätöksen perustelut

Sosiaali- ja terveystoimialan Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa on käytössä laajennetut aukioloajat. Laajennetut aukioloajat koskevat myös psykiatria- ja päihdekeskuksen palveluita, mikä edellyttää myös psykiatria- ja päihdekeskuksen lääkäreiden työskentelyä laajennettujen aukioloaikojen puitteissa. Pidennettyjen aukioloaikojen johdosta on käyty neuvottelut pidennettyjen aukioloaikojen vaikutuksesta lääkäreiden palkkaukseen ja päästy yhteisymmärrykseen liitteenä olevan mukaisen paikallisen sopimuksen hyväksymisestä ajalle 1.10.2018-31.12.2018.

This decision was published on 19.10.2018

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Close

Ask for more info

Sanna Tonteri, johtava työmarkkina-asiantuntija, puhelin: 09 31036274

sanna.tonteri@hel.fi

Decisionmaker

Marju Pohjaniemi
henkilöstöjohtaja

Attachments

1. Paikallinen sopimus

The decision documents refer to appendices that are not available online. The City of Helsinki does not publish any appendices that contain confidential information, information that could compromise the protection of privacy or documents that cannot be made available in an electronic format due to technical reasons. (Act on the Openness of Government Activities 621/1999, Information Society Code 917/2014, Data Protection Act 1050/2018, Act on the Processing of Personal Data in Social and Health Care 703/2023,  Act on Public Procurement and Concession Contracts 1397/2016). You can also request decision documents from the City of Helsinki Registrar's Office.