Hankinta, sopimusmuutos, vatsan alueen tähystystutkimukset, sosiaali- ja terveystoimiala

HEL 2022-014613
More recent handlings
§ 138
This decisionmaker is no longer active

Päätös sopimuskauden jatkamisesta, vatsan alueen tähystystutkimukset 2022 – Coronaria GE Oy

Terveys- ja päihdepalvelujen johtaja

Päätös

Terveys- ja päihdepalvelujen johtaja päätti jatkaa vatsan alueen tähystystutkimusten hankinnassa Coronaria GE Oy:n kanssa solmitun sopimuksen sopimuskautta siten, että palveluntuottaja voi jatkaa sopimuksenmukaista palveluntuotantoa enintään 31.1.2023 saakka.

Sopimusmuutoksen arvo on 0 euroa.

Päätöksen perustelut

Terveys- ja päihdepalvelujen johtaja on tehnyt 19.2.2022 § 17 päätöksen vatsan alueen tähystystutkimusten hankinnasta Coronaria GE Oy:ltä ja Pihlajalinna Terveys Oy:ltä. Hankinnan sopimuskausi on sopimuksen allekirjoitushetkestä alkaen siihen saakka, että rästiin jääneet tutkimukset saadaan suoritettua, kuitenkin enintään 31.12.2022 saakka.

Coronaria ilmoitti, että se ei omassa toiminnassaan olevista syistä johtuen pysty tuottamaan palvelua sopimuksen mukaisesti marras−joulukuussa 2022. Joulukuussa se ei pysty tekemään yhtään tutkimusta.

Sosiaali- ja terveystoimialalla on todettu olevan tarkoituksenmukaista jatkaa sopimuskautta, jotta palveluntuottajan on mahdollista tehdä joulukuulta siirtyvät hankinnan kohteena olevat tähystystutkimukset ja potilaiden tutkimukseen pääsy ei viivästy kohtuuttomasti.

Sopimuksenmukaisen palveluntuotannon määräajan muutoksessa ei ole kyseessä hankintalain (L1397/2016) § 136 tarkoittama kielletty sopimusmuutos. Hankinnan arvo ei muutu, eikä hankintayksikkö maksa palveluntuottajalle muuta kuin sopimuksenmukaisen korvauksen.

Terveys- ja päihdepalvelujen johtajan oikeus toteuttaa hankinta perustuu sosiaali- ja terveyslautakunnan päätökseen hankintavaltuuksista sosiaali- ja terveystoimialalla 24.5.2022 § 104.

This decision was published on 14.12.2022

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Close

Ask for more info

Anna Nikula, johtava ylilääkäri, puhelin:

anna.nikula@hel.fi

Elina Takamäki, hankinta-asiantuntija, puhelin: 040 5703609

elina.takamaki@hel.fi

Decisionmaker

Leena Turpeinen
terveys- ja päihdepalvelujen johtaja