Ilmoitusasiat

2. / 107 §

Ilmoitusasiat

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta

Päätös

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta päätti merkitä tiedoksi ilmoitusasiat.

Käsittely

Erityissuunnittelija Elina Vismanen, yksikön päällikkö Akusti Lankinen, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen, psykiatria- ja päihdepalvelujen johtaja Mikko Tamminen, johtajalääkäri Laura Pikkarainen, johtajahammaslääkäri Sebastian Kaste, kehitysvammapoliklinikan päällikkö Susanna Wolkoff ja henkilöstösuunnittelupäällikkö Mia Keinänen olivat kutsuttuina asiantuntijoina lääkäripalvelujen tuotantotapa-analyysia koskevassa asiassa.

Lastensuojelun johtaja Saila Nummikoski oli kutsuttuna asiantuntijana lastensuojelun tilannekatsausta koskevassa asiassa.

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan kokous tiistaina 20.6.2023 alkaa kello 17:00. Hallintosäännön 29 luvun 2 §:n 3 momentin mukaan toimielimen puheenjohtaja voi asioiden vähäisen määrän tai muun erityisen syyn vuoksi peruuttaa kokouksen tai muuttaa kokouksen alkamisaikaa päätettynä kokouspäivänä.

Päätös on ehdotuksen mukainen.

Sulje

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta tiedottaa seuraavat päätökset tai muut tiedotusluontoiset asiat (asiakirjat nähtävänä sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan kokouksessa):

Lääkäripalvelujen tuotantotapa-analyysi. Erityissuunnittelija ********** yksikön päällikkö ********** terveysasemien johtajalääkäri ********** psykiatria- ja päihdepalvelujen johtaja ********** johtajalääkäri ********** johtajahammaslääkäri ********** kehitysvammapoliklinikan päällikkö ********** ja henkilöstösuunnittelupäällikkö ********** ovat kutsuttuina asiantuntijoina.

Lastensuojelun tilannekatsaus. Lastensuojelun johtaja ********** on kutsuttuna asiantuntijana.

Sulje

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Sulje

Esittelijä

sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja
Juha Jolkkonen

Lisätietojen antaja

Veera Komulainen, hallintoasiantuntija, puhelin: 09 310 36594

veera.komulainen@hel.fi