Inventointi, ICT-laitteet, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 2

HEL 2020-003544
Asialla on uudempia käsittelyjä
§ 5

ICT-laitteiden inventaario, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, kampus 2

Rehtori, Kampus 2

Päätös

Stadin ammatti- ja aikuisopiston kampuksella 2 on tehty ICT-laitteiden ja koneiden inventaario seuraavasti: Ilkantien toimipaikassa ajalla 25.2.-6.3.2020, Holkkitien, Koskelan, Meritalon ja Savonkadun toimipaikoissa ICT-inventaario on tehty 19.1.-9.3.2020.

Päätöksen perustelut

Inventoinnin suorittivat Ilkantiellä Minna Lähdelahti ja Kari Saarelma sekä opettajat tiloittain, Meritalossa Petri Kallionpää ja Jaana Viitamäki sekä Hanna Koski, Eeva Rasa, Sini Siren, Tanja Hemmilä, Tanja Lahtinen, Evita Husu, Hannele Manni ja Noora Ihalainen. Holkkitien, Koskelan ja Savonkadun toimipaikoissa inventaarion suorittivat Tero Nurminen ja Mirkka Forssell.

Ilkantien inventaariossa todettiin, että tietokoneita puuttui. Tietohallinnolla on ollut menossa projekti, jossa vanhoja koneita poistetaan inventaariosta ja uusia tuodaan tilalle. Koska poistetuista koneista ei ole toimitettu tietoa eikä laitteita löydy, on inventaario puutteellinen näiltä osin.

Savonkadulla inventaariossa todettiin, että inventoidut koneet ja laitteet vastasivat irtaimistoluettelon tietoja.

Meritalossa koneet ja laitteet vastasit irtaimistoluettelon tietoja muuten, paitsi sinne lisättiin tykit. Lisäksi kirjastojärjestelmän kautta lainattuja koneita ja laitteita ei voitu inventoida, koska lainauksesta vastaava henkilö ei ole enää tehtävässä. Tietokeskuksen poistoprosessissa on neljä rullakkoa koneita. Irtaimistoluettelosta puuttui myös immersiivinen tekniikka. Edellä mainitut tiedot lisätään myöhemmin luetteloihin.

Päätös tullut nähtäväksi 18.03.2020

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Sulje

Lisätietojen antaja

Hanna Laurila, rehtori, puhelin: 09 310 86141

hanna.laurila@hel.fi

Päättäjä

Hanna Laurila
rehtori, Kampus 2