Yhteiskäyttötunnusten käyttöönotto, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Vilppulantien toimipaikka

HEL 2023-010876
Asialla on uudempia käsittelyjä
§ 80

Yhteiskäyttötunnusten käyttöönotto Stadin ammatti- ja aikuisopiston Vilppulantien toimipaikassa

Rahoitusjohtaja

Päätös

Rahoitusjohtaja päätti kasvatuksen ja koulutuksen toimialan Stadin ammatti- ja aikuisopiston esityksestä antaa toimialalle luvan yhteiskäyttötunnusten käyttöön Vilppulantien toimipisteen Malmin Hohde -kauneushoitolassa samalla kehottaen toimialaa huolehtimaan siitä, että kassanhoidossa noudatetaan kaupungin antamia ohjeita.

Päätöksen perustelut

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan Stadin ammatti- ja aikuisopisto esittää yhteiskäyttötunnuksiin perustuvaa toimintatapaa Vilppulantien toimipisteen, Malmin Hohde -kauneushoitolaan opiskelijoiden opetuksen ja oppimisen mahdollistamiseksi. Kassalla käsitellään ainoastaan korttimaksuja.

Rahoitusjohtajan antamissa kaupungin kassanhoito- ja turvallisuusohjeissa edellytetään poikkeuslupaa ns. yhteiskäyttötunnuksien käytölle kassajärjestelmissä.

Lupa yhteiskäyttötunnuksien käyttöön voidaan antaa erityisten toiminnallisten syiden vuoksi, edellyttäen että kassanhoidon valvonta- ja muut vastuukysymykset sekä toimintamalli on selvitetty toimialan omassa kassaohjeistuksessa.

Päätös tullut nähtäväksi 01.09.2023

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Sulje

Lisätietojen antaja

Tuomo Mäkinen, rahoituspäällikkö, puhelin: 25641

tuomo.makinen@hel.fi

Päättäjä

Tuula Saxholm
rahoitusjohtaja
Tuomo Mäkinen
rahoituspäällikkö

Liitteet (pdf)

1. Stadin ammatti- ja aikuisopiston esitys 23.8.2023
2. Kassanhoito-ohje 30.12.2020
3. Talpan käytännön kassanhoito-ohje

Päätösasiakirjoissa on mainittu liitteitä, joita ei julkaista internetissä. Pois jätetään liitteet, jotka sisältävät salassa pidettäviä tietoja, joissa olevien tietojen julkistaminen voi vaarantaa yksityisyyden suojan, tai joita ei ole teknisistä syistä saatu sähköiseen muotoon. Keskeisimmät säädökset, joita asiassa sovelletaan, ovat laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta (julkisuuslaki 621/1999), laki sähköisen viestinnän palveluista (917/2014), tietosuojalaki (1050/2018), laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen käsittelystä (703/2023) sekä laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016). Päätösasiakirjoja voi tiedustella myös Helsingin kaupungin kirjaamosta.