Käytätkö Päätökset-palvelua säännöllisesti? Etsimme nyt osallistujia noin tunnin kestäviin käyttäjätesteihin. Osallistumalla autat meitä kehittämään palvelua paremmaksi. 

Helsinki käynnistää yhteisvalmistelun valtionavustuksen hakemiseksi ruoka-aputoiminnan järjestämiseen

Sosiaali- ja terveysministeriö on ilmoittanut haettavaksi valtionavustusta ruoka-aputoiminnan järjestämisen kustannuksiin. Avustusta voi hakea kunta, joka jakaa avustusta edelleen alueen ruoka-aputoimijoille. Avustusta voidaan jakaa toimijoille, jotka täyttävät valtionavun kriteerit ja jotka osallistuvat valtionavun hakemisen yhteisvalmisteluun. Avustus on tarkoitettu ensi sijassa vapaaehtoistoimijoiden ruoka-aputoiminnan järjestämisestä aiheutuviin, välittömiin kustannuksiin. 

Helsinki käynnistää yhteisvalmistelun valtioavustuksen hakemiseksi ruoka-aputoiminnan järjestämiseen. Yhteisvalmistelusta järjestetään kaksi samansisältöistä infoa Teamsin välityksellä: tiistaina 23.5. klo 17-18 ja torstaina 25.5. klo 13-14.

Infoihin ilmoittaudutaan lomakkeella(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla ennen infoa. Lomakkeella voi myös ilmoittaa kiinnostuksensa saada tietoa yhteisvalmistelusta, jos ei pääse osallistumaan infoihin. Yhteisvalmistelua jatketaan lomakkeella ilmoittautuneiden kanssa, joten avustushausta kiinnostuneiden on tärkeää ilmoittautua lomakkeella.  

Lisätietoja sosiaali- ja terveysministeriön valtionavustushausta ruoka-aputoiminnan järjestämiseen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)