Käytätkö Päätökset-palvelua säännöllisesti? Etsimme nyt osallistujia noin tunnin kestäviin käyttäjätesteihin. Osallistumalla autat meitä kehittämään palvelua paremmaksi. 

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto

Lautakunnat ja johtokunnat
Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto

Suomenkielinen jaosto huolehtii kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tehtävien päätöksenteosta oman kieliryhmänsä osalta.

Kaupunginvaltuusto valitsee jaoston jäsenet ja varajäsenet toimikautensa ajaksi siten, että jaoston jäsenet ja varajäsenet ovat suomenkielisestä kieliryhmästä.

Jaostossa on yhdeksän jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen.

Tällä sivulla

Uusimmat asiakirjat

Pöytäkirjat ja esityslistat koostuvat kokouksessa käsiteltävistä asioista.

Päätöstiedote julkaistaan heti kokouksen jälkeen. Päätöstiedote sisältää vain kokouksessa tehdyt päätökset eli sitä on luettava yhdessä esityslistan kanssa. Pöytäkirja korvaa ilmestyessään esityslistan ja päätöstiedotteen.

Kokouskalenteri

Esityslista julkaistaan yleensä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Päätöksistä kerrotaan pian kokouksen jälkeen päätöstiedotteessa tämän sivun kohdassa uusimmat asiakirjat. Kokoukset eivät ole yleisölle avoimia.

Päivämäärä Kello Lisätietoja
28.05.2024 16:30

Jäsenet: Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto