Hyppää pääsisältöön

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto

Lautakunnat ja johtokunnat

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto asettaa tavoitteita kulttuuripalvelukokonaisuudelle ja kirjastopalvelukokonaisuudelle sekä seuraa niiden toteutumista. Jaosto antaa lausunnon toimialalautakunnalle tulosbudjetista ja toimintasuunnitelmasta. Lisäksi jaosto huolehtii taide- ja kulttuuritoimintaan sekä kulttuuripolitiikan toteuttamiseen tarkoitettujen avustusten jakamiseen liittyvistä tehtävistä sekä taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmien hyväksymisestä.

Kaupunginvaltuusto valitsee jaostojen jäsenet ja varajäsenet sekä puheejohtajat kaikista jäsenistä toimikaudekseen.

Jaostossa on 9 jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen.

Uusimmat asiakirjat

Pöytäkirjojen ja esityslistojen liitteiden julkaisussa ongelmia – asiaa selvitetään

Olemme havainneet ongelmia pöytäkirjojen ja esityslistojen liitteiden julkaisussa. Osa liitteistä voi jäädä julkistumatta. Kyseessä on päätöksenteon tietojärjestelmän toiminnallinen ongelma, jota selvitetään järjestelmän toimittajan kanssa.

Pöytäkirjat ja esityslistat koostuvat kokouksessa käsiteltävistä asioista.

Päätöstiedote julkaistaan heti kokouksen jälkeen. Päätöstiedote sisältää vain kokouksessa tehdyt päätökset eli sitä on luettava yhdessä esityslistan kanssa. Pöytäkirja korvaa ilmestyessään esityslistan ja päätöstiedotteen.

Kokouskalenteri

Esityslista julkaistaan yleensä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Päätöksistä kerrotaan pian kokouksen jälkeen päätöstiedotteessa tämän sivun kohdassa uusimmat asiakirjat. Kokoukset eivät ole yleisölle avoimia.

Päivämäärä Kello Lisätietoja
07.11.2023 16:15
07.12.2023 16:15

Jäsenet: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto