Yhteistoimintasopimus terveyssosiaalityön järjestämisestä, Helsingin kaupunki ja HUS -kuntayhtymä
Yhteistoimintasopimus terveyssosiaalityön järjestämisestä, Helsingin kaupunki ja HUS -kuntayhtymä
Päätös
Terveys- ja päihdepalvelujen johtaja päätti hyväksyä ja allekirjoittaa liitteenä olevan Helsingin kaupungin ja HUS-kuntayhtymän välisen yhteistoimintasopimuksen terveyssosiaalityön järjestämisestä.
Päätöksen perustelut
Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan terveys- ja päihdepalvelut –palvelukokonaisuuden päivystystoiminnat siirrettiin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kuntayhtymälle 7.1.2019 alkaen liikkeenluovutuksen periaatteiden mukaisesti. Liikkeenluovutuksesta ja yhteistyöstä on sovittu tarkemmin erikseen.
Päivystystoimintojen siirryttyä HUSille edellä mainitulla liikkeenluovutuksella on turvattava muun ohella riittävien terveyssosiaalityöpalveluiden (sairaalasosiaalityön) saatavuus jatkossa. Tästä syystä Helsingin kaupunki ja HUS-kuntayhtymä ovat päättäneet sopia Helsingin kaupungin tuottamista terveyssosiaalityön palveluista.
Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala sitoutuu liitteenä olevalla sopimuksella tuottamaan HUSille sosiaalityöntekijöiden terveyssosiaalityön palvelut Haartmanin ja Malmin sairaaloiden yhteispäivystykseen ja päivystysvalvontaosastoille.
Helsingin kaupungin hallintosäännön 24 luvun 1 §:n 3 momentin mukaan viranhaltijan päätöksen perusteella tehtävät sopimukset allekirjoittaa se viranhaltija, joka on päättänyt sopimukseen sitoutumisesta, tai hänen määräämänsä henkilö.
Detta beslut publicerades 13.03.2019
OHJEET OIKAISUVAATIMUKSEN TEKEMISEKSI
Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen.
Oikaisuvaatimusoikeus
Oikaisuvaatimuksen saa tehdä
- se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen)
- kunnan jäsen.
Oikaisuvaatimusaika
Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Oikaisuvaatimuksen on saavuttava Helsingin kaupungin kirjaamoon määräajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon aukioloajan päättymistä.
Mikäli päätös on annettu tiedoksi postitse, asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa.
Mikäli päätös on annettu tiedoksi sähköisenä viestinä, asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, kolmen päivän kuluttua viestin lähettämisestä.
Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.
Oikaisuvaatimusviranomainen
Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta.
Oikaisuvaatimusviranomaisen asiointiosoite on seuraava:
Sähköpostiosoite: | |
Postiosoite: | PL 10 |
00099 HELSINGIN KAUPUNKI | |
Faksinumero: | (09) 655 783 |
Käyntiosoite: | Pohjoisesplanadi 11-13 |
Puhelinnumero: | (09) 310 13700 (Yleishallinto) |
Kirjaamon aukioloaika on maanantaista perjantaihin klo 08.15–16.00.
Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö
Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisena. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.
Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava
- päätös, johon oikaisuvaatimus kohdistuu
- miten päätöstä halutaan oikaistavaksi
- millä perusteella päätöstä halutaan oikaistavaksi
- oikaisuvaatimuksen tekijä
- millä perusteella oikaisuvaatimuksen tekijä on oikeutettu tekemään vaatimuksen
- oikaisuvaatimuksen tekijän yhteystiedot
Pöytäkirja
Päätöstä koskevia pöytäkirjan otteita ja liitteitä lähetetään pyynnöstä. Asiakirjoja voi tilata Helsingin kaupungin kirjaamosta.
Mer information fås av
Harri J. Lehtonen, lakimies, puhelin: 09 310 42668