Päätös optiokauden käyttöönotosta hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa

De ärenden som har publicerats före 2019 får beslutets rubrik.
HEL 2016-008316
Ärendet har nyare handläggningar
§ 29
Denna beslutsfattare är inte längre aktiv

Päätös optiokauden käyttöönotosta hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa

Direktör för hälsovårds- och missbrukartjänster

Päätös

Terveys- ja päihdepalvelut -palvelukokonaisuuden johtaja päätti ottaa hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa käyttöön kahden (2) vuoden optiokauden siten, että sopimusta jatketaan alla lueteltujen Palveluntuottajien kanssa ajalle 28.1.2019 - 27.1.2021 alkuperäisen sopimuksen ehdoilla sen mukaisesti, kuin ne ovat voimassa varsinaisen sopimuskauden päättyessä 27.1.2019.

Päätös optiokauden käyttöönotosta koskee seuraavia hammaslaboratorioita:

- Kotihammas Oy

- Plus Terveys Oy / Kvalident

- Länsihammas Oy

- Oral Hammaslaboratorio

- Viphammas Oy

Päätöksen perustelut

Päättäjä

Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan 30.8.2016 § 193 oikeuttanut terveys- ja päihdepalvelut – osaston osastopäällikön tekemään hankinnasta päätöksen, päättämään optiokauden käyttöönotosta, allekirjoittamaan sopimukset ja päättämään sopimusten irtisanomisista tai purkamisista.

Optiokausi

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalla on voimassaoleva sopimus 27.1.2019 saakka kuuden hammaslaboratorion kanssa.

Sopimuksen HEL 2016–008316 ehtojen mukaan Tilaajalla on oikeus jatkaa sopimuskautta yhteensä kahdella optiovuodella, jotka voidaan ottaa käyttöön joko yhden vuoden mittaisena tai kahden vuoden mittaisena joko kaikista hammaslaboratoriotöistä tai vain osasta niitä. Sopimuksen mukaan Tilaaja ilmoittaa Palveluntuottajalle optiokauden käyttöönotosta viimeistään 6 kuukautta ennen perussopimuskauden päättymistä.

Tilaajana suun terveydenhuolto on päättänyt, että optiokaudet otetaan käyttöön edellä mainittujen palveluntuottajien kanssa kahden vuoden mittaiselle sopimuskaudelle. Yhden palveluntuottajan sopimusta ei jatketa opiokaudelle.

Tällä päätöksellä voimassaolevia sopimuksia jatketaan päätöksessä mainittujen palveluntuottajien kanssa ajalle 28.1.2019–27.1.2021. Optiokaudesta ei solmita erillistä sopimusta. Optiokaudella noudatetaan hankintasopimusta entisin ehdoin, sen mukaisesti kuin ehdot ovat voimassa perussopimuskauden päättyessä.

Optiokauden sitoumukseton arvioitu arvo on noin 2,7 miljoonaa euroa. Tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin, vaan palvelua hankitaan tarpeen mukaan.

Detta beslut publicerades 11.07.2018

MUUTOKSENHAKUKIELTO

Tähän päätökseen ei saa hakea muutosta, koska päätös koskee asian valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §

Stäng

Mer information fås av

Eeva Rantala, hankinta-asiantuntija, puhelin: 09 310 42539

eeva.rantala@hel.fi

Beslutsfattare

Leena Turpeinen
terveys- ja päihdepalvelujen johtaja