Jusur-teatterin projektiavustushakemus
Päätös
Kumppanuuspäällikkö päätti olla myöntämättä projektiavustusta Jusur-teatterille interkulttuurisen teatteritoiminnan järjestämisestä Kulttuurikeskus Caisassa aiheutuviin kustannuksiin ajalla 28.8.-3.12.2017.
Hylkäysperusteet: hakija ei ole nuorisoyhdistys eikä nuorten toimintaryhmä.
Päätöksen perustelut
Jusur-teatteri hakee 3000 euron avustusta 9.6.2017 saapuneella hakemuksellaan syksyn kestoiseen kaksikieliseen erilaisia työpajoja sisältävään teatteritoimintaan, joka on suunnattu suomalaisille lapsille ja arabiankielisille pakolaislapsille.
Hankkeen tavoitteena on olla ennakkoluuloton arjen kohtaamispaikka eri kulttuureista tuleville lapsille ja tarjota heille maksuton väylä luovaan harrastustoimintaan. Lisäksi sen tavoitteena on laajentaa Jusur-teatterin yhdessä kulttuurikeskus Caisan kanssa vuonna 2016 käynnistämää interkulttuurista teatteritoimintaa.
Hakijaan on oltu yhteydessä valmisteluvaiheessa. Hankkeessa on viisi vetäjää, joista yksi on alle 29-vuotias. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 9 750 euroa ja ne koostuvat hakijoiden palkkiokuluista (7 677 euroa) ja materiaali- sekä tilakuluista (2 073 euroa). Hankkeen tuloina on Jenny ja Antti Wihurin rahastolta saatu 6 000 euroa ja lisäksi hakijat saavat käyttää Caisan tiloja maksutta.
Nuorisolautakunnan avustusohjesäännön mukaisesti projektiavustusta voidaan myöntää nuorten toimintaryhmille ja nuorisoyhdistykselle. Jusur-teatteri ei ole yhdistys eikä myöskään 7-28-vuotiaiden helsinkiläisnuorten muodostama toimintaryhmä.
Detta beslut publicerades 08.12.2024
OHJEET OIKAISUVAATIMUKSEN TEKEMISEKSI
Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen.
Oikaisuvaatimusoikeus
Oikaisuvaatimuksen saa tehdä
- se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen)
- kunnan jäsen.
Oikaisuvaatimusaika
Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.
Oikaisuvaatimuksen on saavuttava Helsingin kaupungin kirjaamoon määräajan viimeisenä päivänä ennen kirjaamon aukioloajan päättymistä.
Mikäli päätös on annettu tiedoksi postitse, asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi.
Mikäli päätös on annettu tiedoksi sähköisenä viestinä, asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, kolmen päivän kuluttua viestin lähettämisestä.
Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.
Oikaisuvaatimusviranomainen
Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, on Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta.
Oikaisuvaatimusviranomaisen asiointiosoite on seuraava:
Sähköpostiosoite: | |
Postiosoite: | PL 10 |
00099 HELSINGIN KAUPUNKI | |
Faksinumero: | (09) 655 783 |
Käyntiosoite: | Pohjoisesplanadi 11-13 |
Puhelinnumero: | (09) 310 13700 (Yleishallinto) |
Kirjaamon aukioloaika on maanantaista perjantaihin klo 08.15–16.00.
Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö
Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisena. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.
Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava
- päätös, johon oikaisuvaatimus kohdistuu
- miten päätöstä halutaan oikaistavaksi
- millä perusteella päätöstä halutaan oikaistavaksi
- oikaisuvaatimuksen tekijä
- millä perusteella oikaisuvaatimuksen tekijä on oikeutettu tekemään vaatimuksen
- oikaisuvaatimuksen tekijän yhteystiedot
Pöytäkirja
Päätöstä koskevia pöytäkirjan otteita ja liitteitä lähetetään pyynnöstä. Asiakirjoja voi tilata Helsingin kaupungin kirjaamosta.
Mer information fås av
Tuulia Saves, nuorisosihteeri, puhelin: 09 310 23056